Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cabane De Vanzare Belis

Cabane De Vanzare Belis

Incearca anunturile de vanzari case belis pe storia.ro. Imobilul este de tipul p+e+m cu o suprafata utila de 108 mp pe nivel si este compartimentata in felul urmator.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Localizare, prețuri la cazare, rezervare online și număr de telefon pentru contactare directă. Cabana transilvania belis beliș garantează prin contract că prețul afișat aici este cel mai mic. Pe okazii.ro cumperi online produse cu reducere si livrare gratuita din stoc.

Cabana Belis Imobiliare In Cluj Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/cluj-judet/q-cabana-belis/
Case de vanzare la preturi bune, direct de la proprietar belis vrei si mai multe oferte? Cabana are toate autorizatiile pentru a functiona ca si pensiune,are curent,apa trasa in curte,canalizare in curte. Incearca anunturile de vanzari case belis pe storia.ro.

Cabane de vanzare (1 oferte).

Localizare, prețuri la cazare, rezervare online și număr de telefon pentru contactare directă. Gaminvest propune spre vanzare o cabana cu teren in zona belis, cluj, romania. Suprafata terenului este de 3100 mp cu posibilitate de extindere la 6200 mp, front 46 ml.

Belis, tourism spa belis, harta turistica belis, craciun cabane belis, hostel cazari belis, parcare belis, casa de inchiriat belis, case de inchiriat belis, camping, cazare centru belis, descriere, sejur belis, motel prezentare belis,hotel 3. Accesul se face pe drum complet asfaltat si in stare foarte buna iar cabana e la o retragere de 300m de la drumul judetean. Cumpara acum, 100% sigur prin garantia de livrare.

Vanzare Cabana Pensiune Cluj Direct De La Proprietar Fara Comision
vizitati articolul complet aici : https://www.proprietaticluj.ro/vanzare-cabane-pensiuni-cluj
Cea mai avantajoasă ofertă începe de la 2.300 eur. Case de vanzare in belis, cluj (comuna). Curent si apa pe teren.

Beliş407075 beliş 0264 351 994.

Constructie deosebita, fundatie de beton si cu structura. Ag.imobiliara ancuta vinde casa de vacanta (cabana) cu 5 camere in statiunea turistica belis. Cabana are toate autorizatiile pentru a functiona ca si pensiune,are curent,apa trasa in curte,canalizare in curte.

Cabane beliș fântânele cluj cu oferte de cazare. Beliş407075 beliş 0264 351 994. Localizare, prețuri la cazare, rezervare online și număr de telefon pentru contactare directă.

Vand Cabana Belis Fantanele Casa Vila Cu 5 Camere De Vanzare In Belis Judetul Cluj Xv0301ma0 67 000 Eur
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/vanzare-case-vile/cluj/belis/casa-de-vanzare-5-camere-XV0301MA0
Cabana are toate autorizatiile pentru a functiona ca si pensiune,are curent,apa trasa in curte,canalizare in curte. Cabana este disponibila pentru petrecerea vacanţelor şi a concediilor, organizarea de team. Cabana de vanzare,de tip subsol+parter+etaj+mansarda,compusa din 7 camere.

Accesul se face pe drum complet asfaltat si in stare foarte buna iar cabana e la o retragere de 300m de la drumul judetean.

Va propunem spre vanzare casa de locuit tip cabana, intravilan, comuna belis, judetul cluj; Pentru o clipa de relaxare si. Cea mai avantajoasă ofertă începe de la 2.300 eur.

Posting Komentar untuk "Cabane De Vanzare Belis"