Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Mi-E Dor De Tine Mama

Mi-E Dor De Tine Mama. Nu o sunăm pe mama zi de zi, dar când e sărbătoare, când am primit un nou loc de muncă, când am câștigat ceva, când ni se întâmplă ceva ce contează pentru noi. Grădină cu flori, cu nuci şi mere, a ochilor lumină, văzduhul gurii mele! Mama de tine mi e dor. Tot cască leul iernii cu vifore în coamă. Esp ritu adorarte me muero por darte un beso adi s que te vaya bien quiero casarme con vos dor mii mama dor de tine mazurka op 24 no 1 in g minor lento tu esti cheia sufletului meu una familia chillin with rubio mix mazurka in g.

Mie dor de tine zi si noapte mie dor mie dor de noi as vrea mereu sami fi aproape aproape doar noi doi sa sti mereu eu iti duc dorul chear de ma ti de mina si nu i mai mare dor ca l meu care tilport e. Grădină cu flori, cu nuci şi mere, a ochilor lumină, văzduhul gurii mele! Cred că fiecare dintre noi, la un moment dat, se întoarce la a sa mamă. Grădină cu flori, cu nuci şi mere, a ochilor lumină, văzduhul gurii mele! Tot casca leul iernii cu vifore în coama.

Mama De Dumitru Delca
Mama De Dumitru Delca Source from : https://ro.scribd.com/doc/230068019/Mama-de-dumitru-delca
Tot cască leul iernii cu vifore în coamă. Cred că fiecare dintre noi, la un moment dat, se întoarce la a sa mamă. Tot casca leul iernii cu vifore în coama. 073 codrenii si nicoleta cepr. Am c de dor şi omenie.

E am şi cântec fără moarte.

Haide mama haide tata adrian paunescu. Vecie, nemuritoare carte de dor si omenie si cîntec fara moarte! Am c de dor şi omenie. Tot cască leul iernii cu vifore în coamă. Mama mie dor de tine.

Fuego mama in casa noastra. Am c măicuţo, tu, vecie, g c e nemuritoare carte. Vecie, nemuritoare carte de dor şi omenie şi cântec fără moarte! Eu de când mă ştiu ziua mamei se sărbătorea pe 8 martie, împreună cu ziua femeii. Mi e dor atat de dor.

Mi E Dor De Tata Viral Pe Internet
Mi E Dor De Tata Viral Pe Internet Source from : https://vpi.ro/33787/mi-e-dor-de-tata
Mi e dor de tine george udil mielu bibescu. Nu o sunăm pe mama zi de zi, dar când e sărbătoare, când am primit un nou loc de muncă, când am câștigat ceva, când ni se întâmplă ceva ce contează pentru noi. Codrenii mama de tine mi e dor 2. Mie dor de tine zi si noapte mie dor mie dor de noi as vrea mereu sami fi aproape aproape doar noi doi sa sti mereu eu iti duc dorul chear de ma ti de mina si nu i mai mare dor ca l meu care tilport e. Grădină cu flori, cu nuci şi mere, a ochilor lumină, văzduhul gurii mele!

Haide mama haide tata adrian paunescu.

Vezi mai multe poezii de: Mi e dor atat de dor. Mama de tine mi e dor 073 codrenii si nicoleta cepr. Grădină cu flori, cu nuci şi mere, a ochilor lumină, văzduhul gurii mele! Gradină cu flori, cu nuci și mere, a ochilor lumină, văzduhul gurii mele!

Esp ritu adorarte me muero por darte un beso adi s que te vaya bien quiero casarme con vos dor mii mama dor de tine mazurka op 24 no 1 in g minor lento tu esti cheia sufletului meu una familia chillin with rubio mix mazurka in g. Cred că fiecare dintre noi, la un moment dat, se întoarce la a sa mamă. Nu o sunăm pe mama zi de zi, dar când e sărbătoare, când am primit un nou loc de muncă, când am câștigat ceva, când ni se întâmplă ceva ce contează pentru noi. Mi e dor de tine mama de grigore vieru. Nicolai romanciuc mama mi e dor de tine.

Magyarul Babelben Irodalmi Antologia Vieru Grigore Vagylak Latni Teged Anyam Mi E Dor De Tine Mama Magyar Nyelven
Magyarul Babelben Irodalmi Antologia Vieru Grigore Vagylak Latni Teged Anyam Mi E Dor De Tine Mama Magyar Nyelven Source from : https://www.magyarulbabelben.net/works/ro/Vieru%2C_Grigore-1935/Mi-_e_dor_de_tine%2C_mama/hu/15635-V%C3%A1gylak_l%C3%A1tni_t%C3%A9ged%2C_any%C3%A1m
Am avut o mama scumpa. Tot cască leul iernii cu vifore în coamă. Gradină cu flori, cu nuci și mere, a ochilor lumină, văzduhul gurii mele! Vecie, nemuritoare carte de dor si omenie si cîntec fara moarte! Grădină cu flori, cu nuci şi mere, a ochilor lumină, văzduhul gurii mele!

Mi e dor de mama si tata.

Vecie, nemuritoare carte de dor şi omenie şi cântec fără moarte! Esp ritu adorarte me muero por darte un beso adi s que te vaya bien quiero casarme con vos dor mii mama dor de tine mazurka op 24 no 1 in g minor lento tu esti cheia sufletului meu una familia chillin with rubio mix mazurka in g. Mie dor de tine zi si noapte mie dor mie dor de noi as vrea mereu sami fi aproape aproape doar noi doi sa sti mereu eu iti duc dorul chear de ma ti de mina si nu i mai mare dor ca l meu care tilport e. Mama mie dor de tine. Grădină cu flori, cu nuci şi mere, a ochilor lumină, văzduhul gurii mele!

Posting Komentar untuk "Mi-E Dor De Tine Mama"